Ana içeriğe atla

Osman günaslan kimdir? Evden Eve Taşımacılık..


                          Osman Günaslan

         
                                                                           

Hakkında

1982'de Gaziante'te  dünyaya gelmiş,  Gaziantep ilinin oğuzeli ilçesine kayıtlı nüfüsundadır.
ilkokulu Hem çalışarak hem okuyarak Güçlükle bitirmiştir.
17 yaşında İstanbula çalışmak amaçlı yerleşmiş, 24 yaşında İstanbul'da işletme kurarak bir çok kişilerle birebir temaslar kurup, ikili ilişkilerde kendini geliştirmiştir. Ve alanında küçükte olsa, bir istihdam alanı sağlamıştır.
  • 9 yıllık Tekstil sektöründeki iş hayatının ardından. 2015 Yılında Gaziantep'e tekrar yerleşmiştir. Aile şirketi olan Nakliyat sektöründe 2 yıl yöneticilik yapıp, ardından Evden Eve nakliye, ofis taşımacılığı, şehirler arası nakliye vs  hizmetleri verecek olan  Sistemli Taşımacılık firmasını kurmuştur.  


Gaziantep sistemli Taşımacılık sahibi olmakla birlikte, sektörün bilinen bir kişiliğidir.

Daha önceki sektöründe, şeffaf ticareti ve kanaatli kişiliği ile sektöründe sevilen bir esnaf olma garetini asla bırakmamıştır. Ticari görüşü ve gayreti daima insan haklarını gözetmek olup, kusurları araştıran değil, kusurunu sorgulayan kişilik olmaya gayret etmiştir.

Özellikle asansörlü Taşımacılık hizmetlerinin Türkiye'de yaygınlaşmasında önemli, roller edinmiş ve insan gücüne dayalı hizmet sektörünü makine gücüyle çözme eğilimini göstermiştir., ve bu yolda bir çok yenilikleri Türkiye'ye kazandırarak daha hızlı, daha güvenli, ve daha modern bir sistem oluşmasına katkı sağlamıştır.

Sektörün önemli bir hizmet sektörü olduğunun bilincine vararak, İnsanların bu hizmeti talep ederken nelere karşı hassas olduklarını çok kısa bir sürede analiz ederek sosyal platformlarda bir çok yeni bilgiler yayınlamış, Türkiye'de insanların daha iyi hizmet almalarına katkı sağlmaıştır.




Yorumlar